Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

... mert lehet könnyedén is ...

Várlak szeretettel!

Kecskeméten

Kuti Laura Tünde

+36 30 3372760

klola216@gmail.com

Kezelések
Hírek
Új szolgáltatás!
2018. augusztus 27-től új szolgáltatást vettem fel, hogy még jobban érezd magad!
2018-08-22 19:44:22
Három Gúnár Szálloda
Július 1-től a Három Gúnár Szállodában is megtalálható vagyok!
2017-06-13 05:11:58
Akció!
Április és május hónapban minden kezelés 5000 Forint! Élj a lehetőséggel! A hipnózis természetesen ingyenes.
2016-04-14 10:19:09

Tapasztalatok

Visszajelzések, Tapasztalatok :

Folyamatos fejfájás gyötört már, amikor elmentem egy természetgyógyászhoz, aki értágítót adott nekem. Ekkor még nem vettem észre semmiféle változást. Aznap úgy alakult, hogy Laura kezelt engem a Kapcsolatteremtő Gyógyítás módszerével. A kezelés alatt többféle típusú fejfájás jött elő, ami felerősödött, csökkent és elmúlt. Ezek váltották egymást. Amikor végeztünk, azt vettem észre, hogy már nem fáj a fejem. Azóta sem jelentkezett.

    R. Kecskemét


Egy évvel ezelőtt nagy trauma ért engem, amit azóta sem tudtam feldolgozni. Spirituális ember vagyok, mégsem sikerült magam túltenni rajta. Ez megbénította az életvitelemet. Erős Nem hagytam el magam, végeztem spirituális gyakorlatokat is, de igazából csak rövid időre segítettek. 3 alkalommal voltam Kapcsolatteremtő Gyógyításon. Éreztem, hogy elég intenzív energiák vannak működésben. Ezt főleg az első alkalommal éreztem. Másodszorra inkább olyan kellemesen dédelgetőnek éreztem. Harmadik alkalommal a kezelés előtt olyan volt, mintha egy angyal megsimogatta volna a kezemet. Nem éreztem hirtelen borzasztó nagy változást, de mégis elkezdett megváltozni az életem. Most már nincs az a nagy bánat, tovább tudok lépni a történteken és belevágtam egy új párkapcsolat kialakításába is.

    Sz. I. KecskemétAz első kezelésen többféle érzést éltem át, például azt is, hogy megfájdult az állkapcsom és nehezen kaptam levegőt egy kis ideig, nagyokat nyeltem. Azóta viszont nincs gondom az állkapcsommal. Előtte ugyanis rendszeresen ropogott, kiakadt és fájt.

    M. N. KecskemétMár napok óta fájt a fogam, be volt dagadva az arcom. Hiába szedtem a fájdalomcsillapítót és a gyulladás gátlót, nem változott semmi. A második kezelés után megszűnt a fájdalom és elkezdett lelappadni az arcom. Másnapra meggyógyult, azóta is rendben van.

    F. T. Kecskemét

 

Jár hozzám egy kutatóorvos és a masszírozás alatt olyan inspirációja jött a kutatásával kapcsolatban, hogy felpattant és szaladt is egyből a laborba megvalósítani azt.

Már többször megjegyezte, hogy az érintések alatt különleges energiaáramlást érez és ő bizony ilyennel még nem találkozott.

 

Valaki más Access Bars kezelés után jelezte, hogy milyen pozitív hatással volt rá és újra neki fogott, hogy megírja a könyvét, amit évekkel ezelőtt abbahagyott.

 

Van olyan, aki a házasélete javulásáról számolt be.

 

Egy hölgy "rendetlenkedő vérzése" jött helyre, miután az egyik kezelés alatt megkerestük az okát és felállítottuk a stratégiát, hogy ezután mit tegyen. Nem mellékes, hogy az orvosok már csak a csonkítást látták megoldásnak. Azóta is megvan a méhe, elkerülte a műtétet.

 

Egy másik hölgynek a gyógyító és látó képességei jöttek elő a kezelések alatt, amit örömmel használ. Elképesztő gyógyulásokról számol be azóta is. A konzultációk hatására pedig a családi élete vett rohamos javulást.

 

Kedves nővendégem megjegyezte, hogy az általam végzett relaxációs masszázs, amit én "Szeretet masszázs"-nak hívok, mennyire egyéni és hasonlít a Testsuttogás kezeléshez. Erről itt olvashatsz: Mi a Testsuttogás

 

Sokan számolnak be kezelések vagy masszírozás után, hogy megnyugszanak és sokkal több energiájuk lesz, nyugodtan alszanak.

 

Tiszaalpári idős hölgy, aki átesett már mellrákon és végbéldaganaton, műtét után két évvel történő találkozásunk során beszámolt arról, hogy májában és tüdejében találtak "áttéteket". A konzultáció után néhány héttel arról számolt be, hogy olyan mértékben javultak az eredményei, hogy fél évig nem is kell visszamennie az onkológiára kontroll vizsgálatra.

 

Saját tapasztalatom, nőgyógyászati rendkívül rossz rákszűrés eredménye lett negatív két hét alatt.

A 20 éve tartó és egyre súlyosbodó allergiám megszűnt.

A magánéletem rendbejött és a párommal és a szerteágazó családommal is harmóniában élek. Nincs generációs szakadéknak nevezett "egymás megnemértése". Mindez már a múlté!

 

Neked miben lehetek a segítségedre?

 

Több tapasztalat az Access Consciousness használatával a Facebook-on, ha ide kattintasz!

Újabb tapasztalatok

Anyával szoktuk egymást oldani és kezelni. Szereti, amikor kézrátétellel kezelem. Azt mondja nagyon jó energiám van.
Amit most elszeretnék mondnani, hogy legutóbb azt mondta kioldja a sötéttől való félelmemet. Kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy utána kipróbálja a sötétben, hogy jól sikerült-e. De beleegyeztem. És nem féltem!

F. Tomi
Kecskemét

  (ő a 10 éves fiam :) )

Kamasz lányom flegma, lenéző modora kiborított minden alkalommal. Nehezen viseltem a helyzetet. Amióta kezelésen jártam nálad, azóta higgadt tudok maradni, már nem érint meg a bánásmódja, ha előfordul ilyen. Bár azt tapasztalom, hogy egyre ritkábban fordul elő. Csal ránézek a lányomra és egyből észreveszi, hogy nem a megfelelő hangon szólt és azonnal korrigálja. 

Sőt, amikor azt a másik technikát alkalmaztam, amit tanítottál nekem, akkor az történt, hogy két nap múlva hazaállított egy csokor virággal és elismerte, hogy méltatlanul viselkedett velem úgy, ahogy és sajnálja. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.

Köszönöm Laura!

P. Teréz
Kecskemét

Miután kiderítettük, hogy hasi panaszaimat a volt férjem intrikái okozzák, vagyis mert engem a mai napig zavarnak, oldottuk őket. Azóta megszúntek a panaszok.
Az önbizalmam sokkal jobb lett a kezelések hatására és azt vettem észre, hogy többször kezdeményeznek velem kapcsolatot az emberek.
Mostmár egy pillanat alatt el tudom lazítani magam feszült helyzetben és a kiskamasz gyerek, akit nevelek már nem borít ki úgy, mint régen, mert nyugodtabb vagyok.
Téged a sors küldött nekem, hogy a tanfolyamon megismertelek.

Gy. Icus
Kecskemét

Sokszor éreztem úgy, hogy nem értenek meg, senki sem segít, magamra vagyok hagyatva. Ez az érzés nagyon elkedvetlenített. A kezelés alatt elmúlt ez az érzés. Azóta is csak azt tudom mondani, hogy furcsa így, még szokni kell ezt a fajta életérzést.
Egy másik kezeléssel a ropogó, fájó csuklómat kezeltük. Nem múlt el teljesen, de sokkal jobb lett.

B. Móni
Budapest