Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

... mert lehet könnyedén is ...

Várlak szeretettel!

Kecskeméten

Kuti Laura Tünde

+36 30 3372760

klola216@gmail.com

Kezelések
Hírek
Új szolgáltatás!
2018. augusztus 27-től új szolgáltatást vettem fel, hogy még jobban érezd magad!
2018-08-22 19:44:22
Három Gúnár Szálloda
Július 1-től a Három Gúnár Szállodában is megtalálható vagyok!
2017-06-13 05:11:58
Akció!
Április és május hónapban minden kezelés 5000 Forint! Élj a lehetőséggel! A hipnózis természetesen ingyenes.
2016-04-14 10:19:09

2011 óta foglalkozom terápiás kezelésekkel. Mindig is kerestem a leghatásosabb és leggyorsabb stresszoldó módszereket, hogy mielőbb át tudjalak segíteni a régóta fennálló vagy újonnan jelentkező problémáidon.

 

Elsőként tanultam meg a Reikit, azután az Agykontrollt. Ránéztem a Szellemsebészetre, az NLP-re. Megtanultam a Kapcsolatteremtő Gyógyítást is. Egyenként azonban nem találtam kielégítőnek, ezért kombinálni is szoktam a módszereket, mert azt tapasztaltam, hogy felerősítik egymás hatását.

 

Rátaláltam az Access Consciousness-re, ami egy rendhagyó lehetőség a tudatosság útján. Másképp láttatja velünk a világot, a valóságunkat, rámutat dolgokra, amiket eddig nem vettünk észre, mert hát ugye a fától nem nagyon látjuk az erdőt.

 

Elsajátítottam a hipnózist, a Katatim Imaginatív Terápiát, amik szépen, szimbólumokkal teszik helyre a tudatalattiban a dolgokat. Ha arra van szükség, akkor a mesmerizmus technikáját is használom.

 

De a leggyorsabb stresszoldó és énkép változtató módszerek, mint például a szemmozgás terápiák, Mirror-módszer, Light-teraphy akár néhány perc alatt képes megszüntetni a problémádat. Más ember megy ki az ajtón, mint aki bejött. Na persze nem teljes személyiség cseréről van szó, hanem a számodra zavaró problémádat leveted, mint egy ruhadarabot és nem hurcolod tovább, megakadályozva ezzel, hogy gördülékenyen haladj életed útján arra, amerre szeretnél.

 

Ha nem tudod konkrétan mi az, ami zavarja életed folyását, semmi gond! Megkeressük együtt.

 

Figyelj a belső hangodra! Mit érzel most? Ezt kerested?

 

Amennyiben egy tágas, szabad érzés jelentkezett, akkor várlak szeretettel!

 

 

 

Újabb tapasztalatok

Anyával szoktuk egymást oldani és kezelni. Szereti, amikor kézrátétellel kezelem. Azt mondja nagyon jó energiám van.
Amit most elszeretnék mondnani, hogy legutóbb azt mondta kioldja a sötéttől való félelmemet. Kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy utána kipróbálja a sötétben, hogy jól sikerült-e. De beleegyeztem. És nem féltem!

F. Tomi
Kecskemét

  (ő a 10 éves fiam :) )

Kamasz lányom flegma, lenéző modora kiborított minden alkalommal. Nehezen viseltem a helyzetet. Amióta kezelésen jártam nálad, azóta higgadt tudok maradni, már nem érint meg a bánásmódja, ha előfordul ilyen. Bár azt tapasztalom, hogy egyre ritkábban fordul elő. Csal ránézek a lányomra és egyből észreveszi, hogy nem a megfelelő hangon szólt és azonnal korrigálja. 

Sőt, amikor azt a másik technikát alkalmaztam, amit tanítottál nekem, akkor az történt, hogy két nap múlva hazaállított egy csokor virággal és elismerte, hogy méltatlanul viselkedett velem úgy, ahogy és sajnálja. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.

Köszönöm Laura!

P. Teréz
Kecskemét

Miután kiderítettük, hogy hasi panaszaimat a volt férjem intrikái okozzák, vagyis mert engem a mai napig zavarnak, oldottuk őket. Azóta megszúntek a panaszok.
Az önbizalmam sokkal jobb lett a kezelések hatására és azt vettem észre, hogy többször kezdeményeznek velem kapcsolatot az emberek.
Mostmár egy pillanat alatt el tudom lazítani magam feszült helyzetben és a kiskamasz gyerek, akit nevelek már nem borít ki úgy, mint régen, mert nyugodtabb vagyok.
Téged a sors küldött nekem, hogy a tanfolyamon megismertelek.

Gy. Icus
Kecskemét

Sokszor éreztem úgy, hogy nem értenek meg, senki sem segít, magamra vagyok hagyatva. Ez az érzés nagyon elkedvetlenített. A kezelés alatt elmúlt ez az érzés. Azóta is csak azt tudom mondani, hogy furcsa így, még szokni kell ezt a fajta életérzést.
Egy másik kezeléssel a ropogó, fájó csuklómat kezeltük. Nem múlt el teljesen, de sokkal jobb lett.

B. Móni
Budapest