Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

... mert lehet könnyedén is ...

Várlak szeretettel!

Kecskeméten

Kuti Laura Tünde

+36 30 3372760

klola216@gmail.com

Kezelések
Hírek
Új szolgáltatás!
2018. augusztus 27-től új szolgáltatást vettem fel, hogy még jobban érezd magad!
2018-08-22 19:44:22
Három Gúnár Szálloda
Július 1-től a Három Gúnár Szállodában is megtalálható vagyok!
2017-06-13 05:11:58
Akció!
Április és május hónapban minden kezelés 5000 Forint! Élj a lehetőséggel! A hipnózis természetesen ingyenes.
2016-04-14 10:19:09

A gyógyításról

 

Gyógyításnak azt a tevékenységet nevezik, ami előidézi a gyógyulást, illetve segíti. Mivel az idevonatkozó jogszabályok előírják, hogy csak megfelelő diplomával rendelkező személyek jelenthetik ki magukról, hogy gyógyítók, csínján kell bánni ennek a kifejezésnek a használatával.

Pedig hát gondoljunk bele, mit tesz az orvos, amikor gyógyít. Egy bizonyos technikát alkalmaz annak érdekében, hogy a beteg öngyógyító rendszere beinduljon, ami előidézi az egészség visszaszerzését, a homeosztázis, az egyensúly helyreállását.

Az ő technikája az, hogy a tapasztalati és iskolában elsajátított ismeretei alapján felállít egy diagnózist, vagyis megállapítja, hogy nagy valószinűség szerint, a tünetek és laboreredmények alapján mi lehet a betegség. Ezután felírja azt a gyógyszert és gyógykezelést, aminek hatására a tapasztalatok alapján javulni szokott a betegek állapota és fájdalomcsillapítót, ami elviselhetőbbé teszi a gyógyulás ideje alatt a beteg közérzetét.

Az orvosok jellemzően a konkrét fizikai tünetre koncentrálnak, és azt igyekszenek megszüntetni. A lelki okok pedig ott maradnak a betegek életében, ami várhatóan újra előidézik a testi tüneteket.

 

A természetgyógyászati módszerek már kíméletesebbek, hiszen nem mesterségesen előállított gyógyszereket juttatnak a szervezetbe, hanem a természet, a Földanya adta erőforrásokat – gyógynövényeket és egyéb természetes anyagokat –, megfelelő gyógykezelésekkel, ha szükség van rá. A modernebb felfogású természetgyógyászok már a páciensben meghúzódó lelki okokat is igyekszenek kideríteni és ajánlanak rá megoldásokat.

 

Einstein azt mondta, hogy a problémákat azon a síkon nem lehet megoldani, amelyiken létrejöttek.

Vagyis jelen esetben a fizikai tüneteket inkább csak kezelgetni és elnyomni lehet a fizikai síkon, megszüntetni nem igazán. Itt az okokat kell megtalálni és megoldást találni rájuk, hogy az egészség, a lelki egyensúly helyreálljon, ami kiváltja a tünetek megszűnését.

 

Manapság már gombamód szaporodik az energiákon és információn alapuló gyógyító technikák alkalmazása, amik kimondottan az egyensúly helyrebillentését szolgálják.

Ilyenek pl. a chi kung, prána gyógyitás …

Ezek közül sokat ismertek már évezredekkel ezelőtt keleten is, de hozzánk csak az utóbbi évtizedekben szivárgott be.

 

Vannak olyanok is, amelyeket a ma emberének tartogatott az univerzum, legalábbis valami miatt MOST juttat el hozzánk. Ilyen a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYITÁS®® is.

 

A Kapcsolatteremtő gyógyítás® vagy Kapcsolatteremtő gyógyulás eredeti nevén Reconnective Healing® egy teljesen új módszer, amit Eric Pearl révén juttatott el hozzánk az Univerzum. Ez a módszer azért új, mert egyszerre használja a fényt, az információt és az energiát a gyógyításhoz, a közérzetjavításhoz.

 

 

 

A Kapcsolatteremtő gyógyítás® ill. Reconnective Healing® egy módszer levédett márkaneve, ami egy bizonyos technika alkalmazását takarja a fizikai, érzelmi jólét érdekében. Úgy is mondhatjuk, hogy egy fizikai közérzet javító módszer, melynek eredményeképpen beindulhat a beteg öngyógyító képessége és eltűnhetnek a fizikai tünetei, amit betegség néven szoktunk illetni.

Újabb tapasztalatok

Anyával szoktuk egymást oldani és kezelni. Szereti, amikor kézrátétellel kezelem. Azt mondja nagyon jó energiám van.
Amit most elszeretnék mondnani, hogy legutóbb azt mondta kioldja a sötéttől való félelmemet. Kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy utána kipróbálja a sötétben, hogy jól sikerült-e. De beleegyeztem. És nem féltem!

F. Tomi
Kecskemét

  (ő a 10 éves fiam :) )

Kamasz lányom flegma, lenéző modora kiborított minden alkalommal. Nehezen viseltem a helyzetet. Amióta kezelésen jártam nálad, azóta higgadt tudok maradni, már nem érint meg a bánásmódja, ha előfordul ilyen. Bár azt tapasztalom, hogy egyre ritkábban fordul elő. Csal ránézek a lányomra és egyből észreveszi, hogy nem a megfelelő hangon szólt és azonnal korrigálja. 

Sőt, amikor azt a másik technikát alkalmaztam, amit tanítottál nekem, akkor az történt, hogy két nap múlva hazaállított egy csokor virággal és elismerte, hogy méltatlanul viselkedett velem úgy, ahogy és sajnálja. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.

Köszönöm Laura!

P. Teréz
Kecskemét

Miután kiderítettük, hogy hasi panaszaimat a volt férjem intrikái okozzák, vagyis mert engem a mai napig zavarnak, oldottuk őket. Azóta megszúntek a panaszok.
Az önbizalmam sokkal jobb lett a kezelések hatására és azt vettem észre, hogy többször kezdeményeznek velem kapcsolatot az emberek.
Mostmár egy pillanat alatt el tudom lazítani magam feszült helyzetben és a kiskamasz gyerek, akit nevelek már nem borít ki úgy, mint régen, mert nyugodtabb vagyok.
Téged a sors küldött nekem, hogy a tanfolyamon megismertelek.

Gy. Icus
Kecskemét

Sokszor éreztem úgy, hogy nem értenek meg, senki sem segít, magamra vagyok hagyatva. Ez az érzés nagyon elkedvetlenített. A kezelés alatt elmúlt ez az érzés. Azóta is csak azt tudom mondani, hogy furcsa így, még szokni kell ezt a fajta életérzést.
Egy másik kezeléssel a ropogó, fájó csuklómat kezeltük. Nem múlt el teljesen, de sokkal jobb lett.

B. Móni
Budapest