Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

... mert lehet könnyedén is ...

Várlak szeretettel!

Kecskeméten

Kuti Laura Tünde

+36 30 3372760

klola216@gmail.com

Kezelések
Hírek
Új szolgáltatás!
2018. augusztus 27-től új szolgáltatást vettem fel, hogy még jobban érezd magad!
2018-08-22 19:44:22
Három Gúnár Szálloda
Július 1-től a Három Gúnár Szállodában is megtalálható vagyok!
2017-06-13 05:11:58
Akció!
Április és május hónapban minden kezelés 5000 Forint! Élj a lehetőséggel! A hipnózis természetesen ingyenes.
2016-04-14 10:19:09

Access Consciousness-ről

 

öregedés, testkép, pénz, öröm, éberség, kontrol, kreativitás, tér-idő valóság, remények és álmok, forma és struktúra, életformák, szex, kommunikáció

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy és abban, hogy elkezdhesd alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Minden lehetséges számodra, mindig teljes választásban vagy.

Véges lényként, ahogyan általában azonosítjuk magunkat, hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak.
Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől.
Amikor a végesség irányít minket, akkor csak korlátozott számú lehetőségekből indulunk ki.

A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint mködjünk.
A polaritásfüggőség egyike a létező legerősebb függőségeknek.

Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont.
A megengedés segítségével ráéébredünk arra, hogy életük mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden amit gondolunk, érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntünk, csak egy érdekes nézőpont kérdése - fel tudjuk szabadítani magunkat.

"A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz - nagyszerűbbet,
mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni."

(Gary Douglas a Access Consciousness alapítója)

 

Az Access Consciousness és a Testek

Ami gyakran megtörténik az emberekkel, hogy elkezdik befogadni és elismerni a tehetségeiket, ajándékaikat és képességeiket, amikkel rendelkeznek és amivel a test rendelkezik.

A testednek megvan a saját tehetsége, ajándéka és képessége, amit ha felismersz, megengedi, hogy teljesen más kapcsolatot és kommunikációt alakíts ki vele.

Minden nézőpont, amit nem egy érdekes nézőpontként kezelsz, egyik módja annak, ahogy pusztítod a tested. Amikor az elméd átveszi a vezető szerepet, nem igazán befolyásolja a test többi nézőpontja, kívánsága. Amikor észreveszed, hogy megítéled a tested, kérdezd meg:

Mennyi fix nézőpontom van itt?

Észrevetted, hogy a tested pont úgy néz ki, amilyen ítéletet vetítettél ki rá?

Mi lenne, ha megkérdeznéd a testedet:

Test, hogyan szeretnél valójában kinézni?

Amikor elkezded megváltoztatni a módot, ahogy viszonyulsz a testedhez, akkor elkezded megváltoztatni azt is, ahogy minden máshoz viszonyulsz az életedben.

Hogyan lehet ez még ennél is jobb? MI egyéb lehetséges még?

Az Access Consciousness egy speciális eszköztár, amivel hozzáférhetsz a tudatosságodhoz.

A legkülönfélébb eszközöket adja a kezedbe ahhoz, hogy végre rátalálj életed értelmére, illetve ahhoz, hogy eligazodj magadon, a világban és olyan utat járhass, amilyet igazán szeretnél.

Egyik ilyen eszköz az Access Bars. Ez egy fizikai kezelés, ami a fejen lévő speciális helyeken elhelyezkedő pontok érintésével képes kitörölni sok-sok korlátozó hiedelmet, amit régóta őrizgetsz.

Ezek a hiedelmek döntik el, hogy milyen irányba folyjon az életed, mire hogyan reagálj, megtegyél-e dolgokat vagy sem. Eldöntik, hogy mi helyes és mi nem, mit szabad neked és mit nem ajánlatos megtenned, mert sajátságos nézőpontod van róla.

Néhány példa:

-        Ha azt gondolod, hogy a jómódú emberek csalással tudják elérni a gazdagságot, akkor a te tudatalatti hiedelmed nem fogja megengedni neked a gazdagság elérését, mert hát ugye te egy becsületes ember akarsz lenni és nem csaló.

-        Ha az az információ tárolódik benned, hogy a korral együtt jár a betegség, gyengeség, leépülés, akkor bármennyire küzdesz ellene, nem fog sikerülni megtartani az egészségedet, tehetsz bármit.

-        Ha azt gondolod, hogy nem szabad édességet fogyasztanod, mert attól rakodnak rád a kilók, akkor a te tested úgy is fog működni.

Rengeteg hiedelem bújik meg bennünk, a legtöbb nem is tudatosul.

Ezek különböző helyeken raktározódnak a testünkben. Ezeknek a pontoknak az érintésével ki lehet oldani őket.

Az Access Bars kezelés a fejen lévő 32 pontot célozza. Ezek a következő életterületeket érintik:

-        pénz, kontroll, kreativitás, öröm, bánat, test, szexualitás, egészség, remény, álmok, tér és idő, kommunikáció, megtestesülés, hála, béke, nyugalom, éberség, egyéb beültetett hiedelmek

Egy-egy kezelés alkalmával sok ilyen hiedelem távozik, ami függ attól is, hogy a kezelt személy mennyire tudja megengedni, hogy történjen, aminek történnie kell és ne legyenek elvárásai a kezeléssel kapcsolatban. Ez ugyanis azt jeleni, hogy kontroll alatt tartja a logikus elméjével a folyamatot, aminek pedig nem célja a hiedelmek elengedése, hiszen ő maga abból táplálkozik.

Amikor leengedjük a falainkat, a tudatos elmét kivonjuk a forgalomból – ami nem jelenti azt, hogy nem tudjuk mi történik velünk. Egyszerűen csak elengedjük magunkat és a nem odaillő dolgoknak megengedjük, hogy távozzanak.

A kezelés masszázságyon fekvő helyzetben, ha ez nehézséget okoz, akkor ülve történik. kb. 60-90 perc.

Bars kezelés után többen észrevették, hogy nemcsak ők, hanem a környezetükben is változások álltak be.

Van lehetőség az Access Bars elsajátítására is. Ebben az esetben te is tudod kezelni a családtagjaidat vagy akit szeretnél. Lehetőség van csere-berére is más végzett kezelőkkel. Ha ez a lehetőség érdekel téged, keress meg!

Az Access Body testkezelések – több mint 50 fajtája – a test egyéb részén tárolódott beidegződésektől segítenek szabaddá válni.

Ebből néhány ízelítőnek:

-        biomimetrikus mimikri eltörlése: sokféle viselkedés- és gondolkodásformát veszünk át másoktól akár tudatosan, akár nem.
Együttérzek veled, sajnállak, lemásolom a gondolkodásodat, mert illik, mert ezt várják tőlem vagy csak azért mert a barátom vagy és hasonlítani akarok rád minél több mindenben.
Észreveszem (vagy sem), de a viselkedésem, reagálásom a Való Világ, a szappanopera vagy valamelyik film szereplőjére hasonlít.
Átveszem a terhét, fájdalmát valakinek, lemásolom a betegségét, ami beépül a saját magam valóságába. Neked is van öröklöttnek nevezett betegséged? Teljesen biztos vagy benne, hogy genetikusan örökölted? Már megállapították, hogy a DNS könyvtár tartalma folyamatosan változik a megélt tapasztalatokkal. Ha nem tetszik, ami benne van, hatalmadban áll változtatni rajta. Szeretnéd?

-        Látás helyreállítás: Ez lehet fizikai vagy nézőpontbeli, ahogy ránézel a világra, amilyennek látod azt.
Fizikai szinten arcüreg gyulladásnál is használjuk.

-        Következtetéses valóságok eltörlése: megszokott dolog, hogy ok-okozat következményként látjuk a világot. Ez a lineáris gondolkodás. Tudtad, hogy lehet másképp is? Ezek közül az egyik az analógiákban való gondolkodás, ott szimbólumokat használnak a valóságteremtéshez.
Általában a tapasztalatokat arra használjuk, hogy levonjuk a következtetéseket, hogy minek mi a következménye, tehát azt a valamit többet nem próbáljuk meg, ha jót akarunk magunknak.
De mi van akkor, ha újra megteszed és most más lesz a dolognak a kimenetele? Lehetséges ez? Igen.
Amikor a múlt hét csütörtökön átmentél az úton, jött arra egy autó. Ha most csütörtökön ugyanabban az időpontban átmész ugyanazon az útszakaszon, biztos vagy benne, hogy megint arra megy egy autó? Vagy lehet, hogy most pont nem?
Ez a fajta testkezelés az ilyen típusú tapasztalatorientált gondolkodás fellazításában segít.

-        Halhatatlanság helyreállítása: érdekes megnevezése van ennek a kezelésnek. Itt valójában arról van szó, hogy a párhuzamos világokban játszódó életed énjeivel kapcsolódni tudjál.
Miért lehet ez hasznos? Azok a tulajdonságok, képességek, amiket ők a másik valóságban kifejlesztettek, a számodra elérhetővé válnak, könnyebben elsajátíthatod, kivitelezheted ebben az életedben.

-        Energetikai (Facelift) ránctalanítás: Ebben a kezelésben 28 különböző energiát futtatunk, ami immunerősítő, regeneráló hatásúak. Ezeknek a gyógyhatású energiáknak a kellemes velejárója a bőr kisimulása.
Ezt, ha a ránctalanítás a cél, akkor a dekoltázson és az arc, fej részen végzem.
Ha a méhizomszalagok regenerálása a cél, akkor a hason.
Ha a hát fájdalmára, akkor a háton.
Tulajdonképpen, ahol fájdalom vagy probléma van, használható, a jótékony és speciális energiák végett. Masszírozás, lábmasszírozás alatt is futhat.
Sok pozitív visszajelzés van róla.

További eszközök a nyitott kérdések.

Újabb tapasztalatok

Anyával szoktuk egymást oldani és kezelni. Szereti, amikor kézrátétellel kezelem. Azt mondja nagyon jó energiám van.
Amit most elszeretnék mondnani, hogy legutóbb azt mondta kioldja a sötéttől való félelmemet. Kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy utána kipróbálja a sötétben, hogy jól sikerült-e. De beleegyeztem. És nem féltem!

F. Tomi
Kecskemét

  (ő a 10 éves fiam :) )

Kamasz lányom flegma, lenéző modora kiborított minden alkalommal. Nehezen viseltem a helyzetet. Amióta kezelésen jártam nálad, azóta higgadt tudok maradni, már nem érint meg a bánásmódja, ha előfordul ilyen. Bár azt tapasztalom, hogy egyre ritkábban fordul elő. Csal ránézek a lányomra és egyből észreveszi, hogy nem a megfelelő hangon szólt és azonnal korrigálja. 

Sőt, amikor azt a másik technikát alkalmaztam, amit tanítottál nekem, akkor az történt, hogy két nap múlva hazaállított egy csokor virággal és elismerte, hogy méltatlanul viselkedett velem úgy, ahogy és sajnálja. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.

Köszönöm Laura!

P. Teréz
Kecskemét

Miután kiderítettük, hogy hasi panaszaimat a volt férjem intrikái okozzák, vagyis mert engem a mai napig zavarnak, oldottuk őket. Azóta megszúntek a panaszok.
Az önbizalmam sokkal jobb lett a kezelések hatására és azt vettem észre, hogy többször kezdeményeznek velem kapcsolatot az emberek.
Mostmár egy pillanat alatt el tudom lazítani magam feszült helyzetben és a kiskamasz gyerek, akit nevelek már nem borít ki úgy, mint régen, mert nyugodtabb vagyok.
Téged a sors küldött nekem, hogy a tanfolyamon megismertelek.

Gy. Icus
Kecskemét

Sokszor éreztem úgy, hogy nem értenek meg, senki sem segít, magamra vagyok hagyatva. Ez az érzés nagyon elkedvetlenített. A kezelés alatt elmúlt ez az érzés. Azóta is csak azt tudom mondani, hogy furcsa így, még szokni kell ezt a fajta életérzést.
Egy másik kezeléssel a ropogó, fájó csuklómat kezeltük. Nem múlt el teljesen, de sokkal jobb lett.

B. Móni
Budapest