Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

... mert lehet könnyedén is ...

Várlak szeretettel!

Kecskeméten

Kuti Laura Tünde

+36 30 3372760

klola216@gmail.com

Kezelések
Hírek
Új szolgáltatás!
2018. augusztus 27-től új szolgáltatást vettem fel, hogy még jobban érezd magad!
2018-08-22 19:44:22
Három Gúnár Szálloda
Július 1-től a Három Gúnár Szállodában is megtalálható vagyok!
2017-06-13 05:11:58
Akció!
Április és május hónapban minden kezelés 5000 Forint! Élj a lehetőséggel! A hipnózis természetesen ingyenes.
2016-04-14 10:19:09

Access Bars és testkezelések

Mi lenne, ha a korlátozó hiedelmeid illetve nézőpontjaid nem állnának többé az utadban az egészség és a tudatosság felé?

Hajlandó lennél letenni őket?

 

Access Bars kezelés

Található a fejen 32 pont, ami érintésre aktiválódik. Ezek az élet különböző területeire vannak hatással. Például: kommunikáció, kapcsolatok, anyagiak, kreativitás, szexualitás, test, kontrollálás stb.

Ezeknek a pontoknak - angolul Bar-oknak - a gyengéd érintésével az évek vagy akár sokkal-sokkal régebbről felgyűlt és berögzült korlátozó hiedelmek, információk kerülnek felszabadulásra, amik lehetővé teszik a könnyedebb és gördülékenyebb életvitelt.

Nincs szükség arra, hogy fájdalmas emlékeket kelljen újra felidézni, a Bar-ok futtatása, érintése által spontán oldódnak a feszültségek, korlátok.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő, korlátozó gondolat, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. S mind ez olyan mély, csendes nyugalomban, hogy az agyhullámok theta és delta hullámra váltanak, amelyek önmagukban is stressz oldó és öngyógyító folyamatokat indíthatnak el.

Az Access Consciousness teskezelései szintén ilyen módon hatnak, további a testen elhelyezkedő területek érintésével való oldásra.

Például másoktól átvett szokásoktól, érzelmektől, élethelyzeteik és reagálásuk leutánzásától, kényszeres következtetés gyártási szokástól lehet megszabadulni. Látás helyreállításban, nézőpont tágításban, megváltoztatásban segíthet többek között.

A testünk egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad nekünk az őt körülvevő világból, és éberséget közvetít felénk. Mi van, ha ez a fajta éberség maga a testünk ajándéka?

Az Access Body ötven különféle energiát használ, amelyek szavakon túl is hozzájárulnak ahhoz, hogy a testünk egy tudatos segítőtárssá változzon. Az Access Testkezelések leveszik a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.

Az Access Bars-ról bővebben

 

 

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a földön. Évtrilliókon kereszül az emeri lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből működtek. Minél többet futnak a Bar-ok, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből funkcionálni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból működj. A legtöbb ember számára ez az első alkalom arra, hogy megengedjék maguknak a befogadást.

Ebben a valóságban az elfogadásnak nincs gyakorlata.
A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit vagyunk hajlandóak elfogadni, megélni. Amikor gondolatokból, érzésekből, érzelmekből funkcionálunk, akkor nem létezünk, hanem elhatározunk, döntünk, bírálunk, következtetéseket vonunk le arról, hogy mit, és hogyan fogadhatunk be.

Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységbenlevést, teremtjük meg az elkülönülést és szakítjuk meg a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk, és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusaggan utasítunk el.

A Bar-ok futtatásával az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Ez olyan, minha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk.

Alapvetően a Bar-pontok a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A Bars kezelés törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájlaid között és így ne jöhelssenek fel automatikusan.

Amikor a Bar-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezálal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok - amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz - hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.

Ha a Bar-ok futtatva vannak, akkor szó szerint a jövő lehetőséginek valószínűségét változtatod meg!

 

 

 

 

Újabb tapasztalatok

Anyával szoktuk egymást oldani és kezelni. Szereti, amikor kézrátétellel kezelem. Azt mondja nagyon jó energiám van.
Amit most elszeretnék mondnani, hogy legutóbb azt mondta kioldja a sötéttől való félelmemet. Kicsit féltem tőle, mert tudtam, hogy utána kipróbálja a sötétben, hogy jól sikerült-e. De beleegyeztem. És nem féltem!

F. Tomi
Kecskemét

  (ő a 10 éves fiam :) )

Kamasz lányom flegma, lenéző modora kiborított minden alkalommal. Nehezen viseltem a helyzetet. Amióta kezelésen jártam nálad, azóta higgadt tudok maradni, már nem érint meg a bánásmódja, ha előfordul ilyen. Bár azt tapasztalom, hogy egyre ritkábban fordul elő. Csal ránézek a lányomra és egyből észreveszi, hogy nem a megfelelő hangon szólt és azonnal korrigálja. 

Sőt, amikor azt a másik technikát alkalmaztam, amit tanítottál nekem, akkor az történt, hogy két nap múlva hazaállított egy csokor virággal és elismerte, hogy méltatlanul viselkedett velem úgy, ahogy és sajnálja. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.

Köszönöm Laura!

P. Teréz
Kecskemét

Miután kiderítettük, hogy hasi panaszaimat a volt férjem intrikái okozzák, vagyis mert engem a mai napig zavarnak, oldottuk őket. Azóta megszúntek a panaszok.
Az önbizalmam sokkal jobb lett a kezelések hatására és azt vettem észre, hogy többször kezdeményeznek velem kapcsolatot az emberek.
Mostmár egy pillanat alatt el tudom lazítani magam feszült helyzetben és a kiskamasz gyerek, akit nevelek már nem borít ki úgy, mint régen, mert nyugodtabb vagyok.
Téged a sors küldött nekem, hogy a tanfolyamon megismertelek.

Gy. Icus
Kecskemét

Sokszor éreztem úgy, hogy nem értenek meg, senki sem segít, magamra vagyok hagyatva. Ez az érzés nagyon elkedvetlenített. A kezelés alatt elmúlt ez az érzés. Azóta is csak azt tudom mondani, hogy furcsa így, még szokni kell ezt a fajta életérzést.
Egy másik kezeléssel a ropogó, fájó csuklómat kezeltük. Nem múlt el teljesen, de sokkal jobb lett.

B. Móni
Budapest